لیفتراک و انواع آن …

folder_open{[1]}
commentبدون دیدگاه

لیفتراک

لیفتراک که با نام های (lift truck, fork truck, fork hoist, forklift truck) مورد کاربرد قرار می گیرد، ابزاری بسیار پرکاربرد در کارخانجات و شرکت های توزیع کننده، وارداتی و صادراتی می باشد

لیفتراک در انگلیسی( forklift ) شناخته شده مانند شاخکی است که در جلوی وسیله می باشد. لیفتراک می تواند کالا را پایین و بالا ببرد تا بار را بیرون بیاورد و آن را به جایی دیگر انتقال دهد. در لیفتراک وزن بارها نمی توانند از حدی بیشتر باشند. لیفتراک ها در اندازه های بسیار متفاوت ساخته می شوند اما شاخک های لیفتراک می توانند بار را بالاتر از حد وسایل دیگر انتقال دهند و این به این معنی است که بارگیری از لیفتراک به کامیون یا وسیله ای مشابه با توزین لیفتراک بسیار آسان است.

در حال حاظر دو نوع لیفتراک ساخته و در حال فعالیت می باشند :

  1. مدل برقی و الکتریکی

معمولا در مواردی که نبود سر و صدا و آلایندگی محیطی و هوا بسیار حائز اهمیت می باشد، این مدل مورد استفاده قرار می گیرد. مدل برقی معمولا سرعت و قدرت کمتری دارند اما قابلیت کار در هوای خیلی سرد تا -30 درجه را نیز دارا می باشد. شرکت هایی مثل تولید و توزیع کننده مواد غذایی که باید در محیط های انجمادی و ایزوله (از نظر آلودگی) محصولات خود را جابجا نمایند بیشترین استفاده کنندگان این محصول می باشند.

  1. مدل دیزلی سوخت فسیلی

قدرت بالا، سرعت مضاعف و استهلاک بسیار پایین از ویژگی های مهم لیفتراک های دیزلی و دوگانه سوز هیوندای می باشد. این مدل نسبت به مدل برقی آلودگی بیشتری دارد و در محیطهای فضای باز پیشنهاد می گردد. جابجایی بار تا 25 تن، می تواند نیاز همه مشتریان را برآورده نماید.

1.        لیفتراک برقی چیست؟

اولین مزیت لیفتراک برقی اقتصادی بودن آن می باشد. لیفتراک برقی ها نیاز به شارژ منظم دارند و بنابراین اگر می خواهید از لیفتراک برقی ها برای مسافت های طولانی به طور مرتب استفاده کنید، احتمالا لیفتراک برقی بهترین انتخاب برای شما محسوب نمی شود. لیفتراک برقی بیشتر مناسب مشاغلی است که در یک مکان هستند . لیفتراک برقی ها برای محیط های بسته مانند انبارها مناسب اند.

لیفتراک

یکی دیگر از انواع لیفتراک، لیفتراک برقی می باشد که نسبت به لیفتراک های دیزلی خیلی کم صداتر و آلودگی کمتری تولید می کند. از این لیفتراک را در محیط های باز یا بسته می توان استفاده کرد و توانایی جا به جایی وسایل سنگین را دارد. از لیفتراک برقی در انبار ها و مکان های سر بسته به علت عدم تولید آلودگی و همچنین صدای کم و به علت کوچک بودن قدرت مانور خوب در فضا های کوچک دارد. این لیفتراک هزینه سوخت بسیار پایینی دارد که هزینه اولیه آن را جبران می کند. این لیفتراک به علت سبک بودن به راحتی قابل جا به جایی است و رانندگان لیفتراک به راحتی می توانند با آن کار کنند. هزینه نگهداری لیفتراک برقی بسیار کمتر از لیفتراک دیزلی می باشد که خود مزیت مهمی است و طول عمر طولانی تری هم دارند. همچنین این لیفتراک دارای یک باطری قابل شارژ است.

مزایای لیفتراک برقی:

  • عدم تولید آلودگی
  • عدم تولید صدا
  • قدرت مانور خوب در مکان های کوچک
  • کم هزینه بودن

از معایب لیفتراک برقی می توان به مشکل باطری و شارژ آن اشاره کرد. این لیفتراک به علت این که باید به طور مداوم شارژ شود نمی توان در فضای باز از آن استفاده کرد و برای هر بار شارژ راننده آن باید منتظر باشد تا شارژ لیفتراک به صورت کامل پر شود مگر اینکه مکان مورد استفاده دارای برق سیار باشد. برای کسانی که در زمینه لیفتراک و نحوه استفاده از آن مشاوره می خواهند پیشنهاد می کنیم تا با مشاوران شرکت کاسپین ماشین تماس گرفته و راهنمایی های لازم را از آن ها بگیرند.

لیفتراک forklif

       2.مدل دیزلی سوخت فسیلی

لیفتراکهای دیزلی  در زمره محبوب ترین نوع لیفتراک است که در بازار وجود دارد. به دلیل ساختار و نوع احتراق موتورهای دیزل در مقایسه با موتورها بنزینی  از قدرت بیشتری برخوردار بوده و می توانند بارهای سنگین تری را بلند کنند و تا ارتفاعات بلندتری بالا ببرند . لیفتراک های دیزلی  برای استفاده در مناطق باز طراحی شده اند اما می توانند در انبارهای بزرگ با تهویه مناسب نیز استفاده شوند و بیشتر در مراکز صنعتی و در شرکتهای خدمات بندری و انبار ها و …. استفاده می شوند و با توجه به نوع طراحی لیفتراکهای HELI از سرعت و قدرت مانور بیشتری برخوردار هستند  فضای کابین اپراتور بزرگ است و به لحاظ ارگونومیکی به گونه ای طراحی شده که دسترسی به لیورها به راحتی امکان پذیر باشد و صندلی راننده دارای کمربند ایمنی بوده و نسبت به وزن راننده قابل تنظیم می باشد و دکل لیفتراک ها  با بیشترین دید برای اپراتور  طراحی شده است.

در این نوع لیفتراک ها با توجه به نوع سوختشان از موتورهای دیزلی استفاده می شود و شرکت HELI  با توجه به نوع سفارش گذاری شرکت آسان خودرو در تناژهای ۱٫۵ الی ۱۰ تنی از موتورهای ISUZU ژاپنی و در لیفتراک های ۱۵ تنی از موتور CUMMINS  آمریکائی استفاده میکند.

لیفتراک های  HELI  تا ۱۰ تن دارای گیربکس اتوماتیک بوده که متعلق به خود شرکت HELI میباشد و لیفتراک ۱۵ تن دارای گیربکس اتوماتیک  ZF  آلمان میباشد.

یکی از مهمترین قسمتهای لیفتراک ،​ دکل ( MAST ) میباشد که در دو نوع معمولی ( دو مرحله ای – Doplex) و کانتینررو ( سه مرحله ای – Triplex ) معمولا ساخته میشوند و با توجه به ارتفاع قفسه بندی انبارها در ایران معمولا ارتفاع بالابری دکل های لیفتراک،  ۴ یا ۴٫۵ متری سفارش گذاری میشود  و با توجه به ساخت دکل های متفاوت توسط شرکت HELI تا ارتفاع ۶ متری قابل سفارش گذاری برای مشتریان میباشد.

معمولا لیفتراک های دیزلی کانتینررو دارای ساید شیفتر (Side shifter) بوده و لیفتراک های دکل معمولی دارای شیر کنترل سه راه بوده که همراه با یک لیور خالی جهت نصب ساید شیفتر و الحاقیه های دیگر ( Attachment  ) . . . می باشند.

معمولا در زمان سفارش گذاری لیفتراک های دیزلی HELI  ( از ۱٫۵ تن تا ۵ تن ) سعی برآن میشود تا از هر دو نوع دکل سفارش گذارش شود تا نیاز مشتریان با توجه به نوع کارشان برآورد شود در تناژهای سنگین تر ( از ۷ تن به بالا ) معمولا دکل دو مرحله ای با ارتفاع ۴ متری میباشد.

معمولا لیفتراک ها با شاخک (Fork) سفارش گذاری می شود با توجه با استاندارد شاخکها در لیفتراک های HELI  سعی شده از نوعی سفارش گذاری شود که بیشتر در بازار ایرانی کارائی دارد .

  1. لیفتراک دوگانه سوز :
    لیفتراک ها با موتوردوگانه سوز میتوانند درانبارهای بزرگ با تهویه مناسب استفاده شوند وطراحی موتور این باسکول لیفتراک ها به گونه ای است که قابلیت کار با دو سوخت گاز و بنزین را دارا میباشد . لیفتراک های دوگانه سوز مقاوت بیشتر و معمولا شتاب و سرعت بیشتری نسبت به لیفتراکهای برقی دارند.

لیفتراک برقی :
لیفتراکهای برقی برای کاربرد مخصوص در محیط های باز و بسته مناسب اند. در فضاهای کوچک توانمندی و قدرت مانور خوبی از خود نشان

می دهد.لیفتراکهای برقی به دو دلیل عمده  بهترین انتخاب برای استفاده در انبار و دیگر مکان های سربسته هستند :
– عدم تولید آلودگی (اگر شما قصد دارید از لیفتراک در مکان های سربسته استفاده کنید)
–  پایین بودن هزینه سوخت ( با هزینه کمتر در هر ساعت کار نسبت به مدل های گازی یا دیزل)

همانطور که میدانید لیفتراک یکی از ماشین آلان صنعتی به کار میرود که برای جابه جایی یا بار گیری اغلام سنگین اصفاده میشود در زمینه گروه صنعتی ماشین توزین اقلام به ساخت و تولید سیستم توزین(باسکول) برای لیفتراک شده این نوع باسکول به دیگر خدمات این گروه اضافه شده با نصب باسکول بر روی لیفتراک دیگه نیاز به باسکول های زمینی پس بارگیری نیست

در همان لحظه بارگیری توسط لیفتراک درصورتی که این سیستم بر روی لبفتراک نصب شده باشد وزن بار و اطلاعات بارگیری ازقبیل :تاریخ ،ساعت، مقدار تناژ و شماره پلاک ماشین را ثبت میکند و امکان پرینت آن میباشد.

همچنین میتوان پس بار گیری تمامی اطلاعت بارگیری را به صورت پیامک برای مسئول مربوطه ارسال کرد و این سیستم مجهز به ذخیره سازی اطلاعات می باشد با حافظه ای که دارد میتواند اطلاعات را در خود ذخیره کند و سپس به وسیله usb گزارش کلیه بارگیری ها را به کامپیوتر انتقال داد

با پیشرفت صنعت و تنوع فعالیت های سیستم توزین یکی از راه کارها و تکنلوژی های بسیار کار آمد در صنعت می باشد

که روند تولید و سرعت و دقت در کار را بالا میبرد

گروه صنعتی ماشین توزین، نصب باسکول بر روی انواع ماشین آلات

گروه صنعتی ماشین توزین یکی از مجموعه های صنعتی زیرمجموعه شرکت مهندسی هوشمند حسگر می باشد که بعنوان یک شرکت دانش بنیان در پارک علم و فناوری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان مشغول به کار می باشد.
تخصص گروه صنعتی ماشین توزین، تجهیز انواع ماشین آلات معدنی، صنعتی و کشاورزی و دامپروری به سیستم توزین می باشد و در این راستا تاکنون توانسته است بر روی مجموعه بزرگی از ماشین آلات همچون لودر، لیفتراک، جرثقیل، نوارنقاله، فیدرمیکسر و مخازن و سیلوها سیستم توزین دینامیک نصب نماید.همچنین گروه صنعتی ماشین توزین با توجه به تیم متخصص خود قادر به ساخت انواع سنسورهای اندازه گیری کمیت های مکانیکی همچون لودسل ها و پرشرسل ها و شتاب سنج ها می باشد.

جهت خرید و اطلاعات بیشتر باسکول (سیستم توزین)با یکی شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:

09133084830

03133932322

محصولات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up