توزین چیست؟

folder_open{[1]}
commentبدون دیدگاه

سیستم توزین

سیستم های هوشمند حمل و نقل یکی از دستاوردهای فناوری اطلاعات و ارتباطات در حمل و نقل است و در تمام امور و زمینه های فرهنگی، سیاسی، اقتصادی کشور تاثیر بسزایی دارد.

بکارگیری سیستم های هوشمند در حمل ونقل به عنوان یکی از مهمترین نیازهای بشردر برنامه ریزی های کلان کشورها مورد توجه ویژه می باشد سیستم توزین در حال حرکت یکی از روشهای هوشمند برای کنترل وزن وسایل عبوری از یک مقطع است.

از آنجا که حمل بار اضافه می تواند پیآمدهای جبران ناپذیری از جمله تخریب روسازی راه ها وابنیه فنی آن و کاهش قابلیت کنترل و هدایت وسیله نقلیه را به همراه داشته باشد، لذا با نصب این سیستم در نزدیکی پلیس راه ها، می توان اطلاعات بسیار مفید و کاربردی از ترافیک جاده بدست آورد.

باسکول

در سالهای اخیر، بکارگیری سیستم های توزین در حال حرکت، در کشور موردتوجه قرار گرفته است و سالانه مبلغ قابل توجهای از سوی ارگانهای متولی امر حمل ونقل جادهای، در راستای راه اندازی سیستم های فوق هزینه شده است که این سیستم کمک فراوانی به بشر در حوزه های مختلف نموده اما  این سیستم با توجه به هزینه بسیار بالا ی آن فقط امکان نصب در یک نقطه و در محل خاصی دارد اما در این مقاله با بررسی عملکرد یکی از سیستم های توزین ساخته شده ،مشخص می شود که تعداد تخلفات اضافه تناژ در محور فوق بسیار قابل توجه بوده و اثرات ناشی هزینه بسیار بالا ، حمل بار اضافی، به تعداد حجم تردد افزایش یافته معادل سازی شده است.

با وجود ثبت اطلاعات بسیار جامع از حجم بار ، زمان دقیق تعداد بار ، نوع خودرو و شماره آن به صورت های مختلف در این سیستم استفاده شده و در راستای جلوگیری از تخریب سازهای و بنیادی بیشتر روسازی، باید در کنار راهکارهای عمرانی، با ایجادانگیزه مشاغل مختلف و آموزش لازم جهت نظارت بیشتر، به دنبال افزایش دقت و سرعت و کاهش هزینه ها باشیم .

  • با توجه به رشد تکنولوژی در صنعت، به منظور کاهش تلفات، جلوگیری از هدر رفت مواد، افزایش سرعت و بالا بردن کیفیت محصولات تولیدی براساس فرمولاسیون دقیق، سیستم های توزین دیجیتال جایگزین سیستم های توزین مکانیکی و دیگر سیستم های اندازه گیری حجمی و زمانی شده اند.

گروه صنعتی ماشین توزین  با ایجاد تکنولوژی جدید و بکار گیری جدید ترین متد ها و در اختیار داشتن نیروهای متخصص این امکان را فراهم آورده که سیستم توزین را بروی ماشین آلات صنعتی تعبیه کند و در همان لحظه بار گیری کلیه اطلاعات مربوط به بار که شامل وزن دقیق تاریخ ،ساعت و نوع شماره خودرو را به طور کامل به طریقه های مختلف در اختیار کاربر قرار دهد .

این تکنولوژی کمک فراوانی به حرفه صنعت ، معدن ، و دامداری نموده که اقدام به  نصب باسکول (سیستم توزین ) بر روی لودر ، لیفتراک ، بیل مکانیکی ، مخازن ، انواع چرثقیل و فیدر میکسر ها نموده و با وجود این تکنولوژی دیگر نیاز به انتقال بار به باسکول های زمینی و صرف هزینه های اضافی نیست لذا در همان لحظه بارگیری اطلاعات لازمه به دست میاید مدیر آن بخش به راحتی می تواند به اطلاعات مورد نیاز دست پیدا کند

محصولات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up