انواع باسکول لیفتراک و مقایسه آن:

folder_open{[1]}
commentبدون دیدگاه

در این مقاله قصد داریم به بررسی و توضیح انواع باسکول لیفتراک پرداخته و پس از آن مقایسه هر چند اجمالی بر روی انواع سیستم های توزین لیفتراک داشته باشیم تا مهندسان عزیز هنگام انتخاب، باتوجه به نیاز خود بهترین سیستم توزین را روی ماشین آلات خود نصب نمایند.

لیفتراک: همانطور که میدانید لیفتراک یکی از ماشین آلاتی است که در صنایع مختلف، همچون کارخانجات سنگبری، کارخانجات تولیدی و کاشی و سرامیک بسیار مورد استفاده قرار می گیرید و برای بارگیری مواد یا برای بار اندازی مواد در تمام کارخانجات می توان استفاده نمود.

برای لیفتراک دو نوع سیستم توزین وجود دارد سیستم توزین لیفتراک با استفاده از لودسل و سیستم و توزین لیفتراک با استفاده از فشار روغن هیدرولیک که در ادامه به بررسی و نقد هر یک از این روش ها می پردازیم.

لیفتراک forklif

 

 

 

 

در سیستم توزین لیفتراک به روش لودسلی، یک آداپتور توسط متخصصین گروه صنعتی ماشین توزین ساخته می شود که این آداپتور شامل 4 لودسل تک پایه است که به بسکت پیچ می شود و دوباره شاخه های لیفتراک به این بسکت که شامل 4 عدد لودسل می باشد، قرار می گیرد.

کابل لودسل ها هم وارد یک جعبه الکترونیکی شده که وظیفه آن در واقع تبدیل سیگنال آنالوگ به دیجیتال (Analoge to digital convertor) می باشد. پس از آن سیگنال دیجیتال شده به نمایشگر اصلی که داخل کابین راننده راننده نصب شده است از طریق کابل ارسال می شود و نمایشگر اصلی سیگنال دریافت شده را پس از اینکه پردازش های لازم را بر روی آن انجام داد به وزن تبدیل کرده و نمایش می دهد.

در این حالت کاربر میتواند تصمیم بگیرد که وزن نشان داده شده را در حافظه داخلی باسکول لیفتراک ذخیره نماید و یا پرینت بگیرد و رسید قبض باسکول چاپ نماید و حتی وزن نشان داده شده از با را برای مدیریت پیامک کند.

از مزایای باسکول لیفتراک به روش لودسلی می توان به نکاتی همچون دقت بسیار بالای آن در اندازه گیری وزن اشاره نمود بصورتی که حداکثر خطای این سیستم حدود یک دهم در (1%) ظرفیت تناژ لیفتراک می باشد و در واقع دقت دستگاه در حدود (99.9%) می باشد. از معایب لیفتراک باسکول دار به روش لودسلی می توان به حقیقت بالای آن اشاره نمود بطوری که قسمت توزین لیفتراک به روش لودسلی حدود 2 برابر توزین لیفتراک به روش فشار روغنی می باشد.

در ادامه به توضیح باسکول لیفتراک به روش اندازه گیری فشار روغن چک دهید هیدرولیک بالابر می پردازیم.

در سیستم توزین لیفتراک به روش روغنی اساس کار اندازه گیری فشار روغن هیدرولیک هنگام بلند کردن جسم توسط شاخک های لیفتراک می باشد. همانطور که می دانید تعداد بسیار زیادی از لیفتراک ها برای بلند کردن با از یک پمپ هیدرولیک و یک جک هیدرولیک استفاده می نمایند. دقیقا شبیه لودر با این تفاوت که جک لودر هم می تواند به پایین فشار وارد کند هم به بالا ولی لیفتراک فقط میتواند به بالا فشار وارد کند و هنگام پایین آمدن شاخک های لیفتراک هیچگونه نیرویی را قادر به تحمل نمی باشد .

در سیستم توزین لیفتراک به روش فشار روغن، بجای نصب لودسل بر روی شاخک های لیفتراک، یک عدد سنسور اندازه گیری فشار روغن بر روی جک بالابر لیفتراک نصب می گردد و هنگامی که لیفتراک اجسام را بلند را بلند می کند در حین بلند کردن از زمین سنسور اندازه گیری فشار، مقدار فشار روغن هیدرولیک را اندازه گیری نموده و بصورت یک سیگنال الکتریکی مقدار فشار روغن را برای پردازشگر اصلی که داخل کابین راننده قرار دارد، ارسال می کند.

پردازشگر اصلی پس ازاینکه این سیگنال را دریافت نمود ابتدا آنرا به سیگنال دریجیتال تبدیل می نمایید و پس از آن با انجام عملیات وزن بار را محاسبه کرده ونمایش می دهد.

در این سیستم هم می توان به چاپ قبض باسکول و یا ارسال وزن بار از طریق پیامک مبادرت نمود. باسکول لیفتراک به روش اندازه گیری فشار روغن، نسبت به روش لودسلی این مزیت را دارد که نصب آن بسیار راحت می باشد و هزینه آن حدود نصف باسکول لیفتراک لودسلی می باشد. اما از معایب آن می توان به دقت پایین تر آن نسبت به روش لودسلی در اندازه گیری وزن اشاره نمود.

همانطور که قبلا ذکر شد سیستم توزین لیفتراک لودسلی دارای دقت 99.9% می باشد ولی سیستم توزین لیفتراک به روش روغنی دارای دقت 99% می باشد.

در واقع خطای سیستم توزین لیفتراک به روش فشار روغن حدود 1%بوده ولی خطای سیستم توزین لیفتراک به روش لودسلی 0.1% می باشد.

محصولات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up